SKRÆDDERSYET ANALYSE

Har du behov for en helt bestemt analyse?

Så få en analyse skræddersyet efter dine behov og få lige præcis den viden, du søger.

DEF giver dig naturligvis sparring om spørgsmålenes formulering. Vi står desuden for alt det praktiske omkring undersøgelsen, som f.eks. udsendelse af spørgeskemaer – og så foretager vi selvfølgelig databehandlingen, som resulterer i en rapport sendt direkte til din indbakke.

Vi laver skræddersyede effektevalueringer, tilfredshedsundersøgelser, kendskabsanalyser og meget mere.

Der er næsten ingen grænser for, hvilken analyse vi kan udarbejde sammen med dig. Se analyseeksempler herunder:

 • Arbejdskraftanalyser

  Hvor mange har søgt ny arbejdskraft inden for det seneste år? Hvem har haft problemer med rekruttering og hvad er konsekvenserne for virksomhederne ved mangel på kvalificeret arbejdskraft. Disse spørgsmål – blandt andre – har vi i flere projekter afklaret for vores kunder.

 • Kvalitative interview

  Har din organisation brug for at få uddybende svar fra særlige respondentgrupper? Vi tager gerne dybdegående interview med fokusgrupper eller individer, der har en speciel interesse for jeres organisation.

 • Innovationsanalyse

  Hvilken type innovation bedriver virksomhederne, hvor mange er innovative og hvem er det. Disse – og flere – spørgsmål har vi besvaret for en række kunder.

 • Effektanalyse

  Har du en resultatkontrakt med kommunen eller ønsker du at dokumentere din organisations effekter? Vi har lavet effektevalueringer sammen med flere af vores kunder. Evalueringer der sætter dig i stand til at sikre målopfyldelse i din organisation.

 • Iværksætteranalyse

  Hvor højt er ambitionsniveauet hos jeres lokale iværksættere? Kender de jeres iværksætterydelser og er de interesserede i dem? Har de interesse i inkubationsmiljøer? Hvordan kan I styrke deres vækstpotentiale mest effektivt?

 • Tilfredshedsanalyser

  Vi har lavet skræddersyede tilfredshedsanalyser sammen med flere af vores kunder. Kortlæg de faktorer der bidrager til virksomhedernes tilfredshed med jeres organisation – og optimér værdien af jeres leverancer.

TILKØB

PRIS

 • Ring på: 62 22 75 50
  Prisen er uden moms

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 
X