KONJUNKTURANALYSE

DEF’s konjunkturanalyse giver dig overblik over den aktuelle konjunkturmæssige “temperatur” blandt det lokale erhvervsliv og i din kommune.

Analysen sikrer dig dermed solid indsigt i virksomhedernes subjektive vurdering af udviklingen i centrale konjunkturparametre som: virksomhedernes omsætning, investeringer, antal ansatte osv.

Derudover opgøres centrale registerdata fra de bedste offentlige datakilder, som indikere udvikling i de lokale konjunkture.

Konjunkturanalysen er inspireret af det tyske Center for Economic Studies’ Ifo Business Climate Index og Danmarks Statistiks Konjunkturbarometer, men tilpasset en lokal kontekst.

Konjunkturanalysen består af 2 moduler, som kan købes samlet eller hver for sig. Dette er op til dig. De 2 moduler er:

“DEF har undersøgt konjunktursituationen blandt vores medlemmer, og vi har brugt resultaterne aktivt på vores generalforsamling. Analysen sætter os i stand til vurdere status hos virksomhederne, men også kigge i krystalkuglen og se fremtidige tendenser.”

Torben VilsgaardDirektør, erhvervSilkeborg (2015)

“Analysen sætter hvert år virksomhedernes situation på dagsordenen hos den lokale presse, befolkning og beslutningstagere. Temperaturmålingen har givet os tal på de positive tendenser, der er blandt det lokale erhvervsliv og udbredt optimismen til hele lokalsamfundet.”

Kenneth MikkelsenErhvervsdirektør, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande (2015)
 • Survey: Spørg virksomhederne om deres syn på den lokale konjunktursituation

  Du får en dyb indsigt i den lokale konjunktursituation og mulighed for at se fremtidige trends hos det lokale erhvervsliv.

 • Registerdata: Opnå indsigt i de lokale konjunkture med de bedste officielle datakilder

  Vi gennemgår de bedste officielle datakilder for register data, der samlet giver dig en unik indikator på de lokale konjunkturer i din kommune.

TILKØB


Ekstra spørgsmål: Vil du stille flere spørgsmål?

Undersøgelsen består af en række standardiserede spørgsmål, men har du andre spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så har du friheden til at tilkøbe ekstra spørgsmål, og dermed skræddersy analysen efter dine behov.


PRIS

6-10 ekstra spørgsmål
Normalpris: 12.999 kr.

1-5 ekstra spørgsmål
Normalpris: 6.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Telefoninterview: Vil du have flere svar? Ring til respondenterne!

Vi sender spørgeskemaet ud via e-mail. Men ønsker du svarene indhentet via telefon – med de fordele det giver – så har du muligheden for at tilkøbe dig enten telefoninterview eller telefoniske invitationer hos DEF.


Executive Summary: Skal du bruge hurtig formidling til centrale stakeholders?

Skal du afrapportere til centrale stakeholders som f.eks. den kommunale ledelse, en bestyrelse eller en generalforsamling? Du har muligheden for et Executive Summary, som giver din omverden et hurtigt og fyldestgørende overblik over din undersøgelses resultater.


PRIS
Normalpris = 4.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Præsentation: Ønsker du analysen præsenteret af DEF?

Har du brug for at få resultaterne præsenteret til forskellige vigtige grupper i din organisation, så stiller vi gerne vores uvildige konsulent til rådighed for endnu en gennemgang. DEF’s konsulent besvarer alle de tekniske spørgsmål og perspektiverer resultaterne.


PRIS
Normalpris = 6.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

Udover den faste pris vil der blive lagt eventuelle kørselsomkostninger og broafgifter oveni prisen.


PRIS

 • Normalpris:
  fra 21.900 kr.
  Prisen er uden moms.

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 

X