KONJUNKTURANALYSE

DEF’s konjunkturanalyse giver dig overblik over den aktuelle konjunkturmæssige “temperatur” blandt det lokale erhvervsliv og i din kommune.

Analysen sikrer dig dermed solid indsigt i virksomhedernes subjektive vurdering af udviklingen i centrale konjunkturparametre som: virksomhedernes omsætning, investeringer, antal ansatte osv.

Derudover opgøres centrale registerdata fra de bedste offentlige datakilder, som indikere udvikling i de lokale konjunkture.

Konjunkturanalysen er inspireret af det tyske Center for Economic Studies’ Ifo Business Climate Index og Danmarks Statistiks Konjunkturbarometer, men tilpasset en lokal kontekst.

Konjunkturanalysen består af 2 moduler, som kan købes samlet eller hver for sig. Dette er op til dig. De 2 moduler er:

“DEF har undersøgt konjunktursituationen blandt vores medlemmer, og vi har brugt resultaterne aktivt på vores generalforsamling. Analysen sætter os i stand til vurdere status hos virksomhederne, men også kigge i krystalkuglen og se fremtidige tendenser.”

Torben VilsgaardDirektør, erhvervSilkeborg (2015)

“Analysen sætter hvert år virksomhedernes situation på dagsordenen hos den lokale presse, befolkning og beslutningstagere. Temperaturmålingen har givet os tal på de positive tendenser, der er blandt det lokale erhvervsliv og udbredt optimismen til hele lokalsamfundet.”

Kenneth MikkelsenErhvervsdirektør, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande (2015)
 • Survey: Spørg virksomhederne om deres syn på den lokale konjunktursituation

  Du får en dyb indsigt i den lokale konjunktursituation og mulighed for at se fremtidige trends hos det lokale erhvervsliv.

 • Registerdata: Opnå indsigt i de lokale konjunkture med de bedste officielle datakilder

  Vi gennemgår de bedste officielle datakilder for register data, der samlet giver dig en unik indikator på de lokale konjunkturer i din kommune.

TILKØB

PRIS

 • Normalpris:
  fra 21.900 kr.
  Prisen er uden moms.

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER