KENDSKABS- OG IMAGEANALYSE

Har du behov for en dyb indsigt i det samlede markedspotentiale for din organisation?

Nye medlemmer er et vigtigt element i enhver medlemsorganisations fremtidssikring, og derfor er målet med analysen at give dig et stærkt vidensgrundlag for tilrettelæggelse af dine fremtidige rekrutteringsindsatser. Dette sker via øget kendskab til dit omdømme blandt virksomhederne og viden om deres interesse for dine leverancer.

Kendskabs- og imageanalysen segmenterer virksomhederne i overskuelige segmenter, så du nemt kan udvælge, hvilken målgruppe din markedsføring skal rettes mod.

Derudover får du indsigt i, hvilke lokale og sociale medier virksomhedslederne benytter. Det betyder, at du får et validt redskab til at udvælge rekrutteringsargumenter og kampagneplatform.

 • Få overblik over dit marked

  Du får en dyb indsigt i medlemspotentialet iblandt det lokale erhvervsliv. Det giver dig en genvej til nye medlemmer

 • Dokumenter organisationens image

  Din organisations omdømme blandt de lokale virksomheder er essentielt for tiltrækningen af nye betalende medlemmer. Kend dit image og skab mulighed for at påvirke det lokalt.

 • Få et stærk rekrutteringsværktøj

  Med analysens resultater i hånden, har du et operationelt rekrutteringsværktøj, der skaber overblik over kundesegmenter og kommunikationsplatforme, så du nemt og billigt kan sikre flere medlemmer i din organisation

“Thy Erhvervsforum fik med udarbejdelsen af markedsanalysen et konkret billede af potentialet for yderligere medlemstilvækst samt brugbare tilbagemeldinger på de ydelser som vores kunder vægter højest.”

Martin Rune HoxerErhvervschef i Thy Erhvervsforum (2015)

TILKØB

[accordion multiopen=”true”]
[toggle title=”Ekstra spørgsmål: Vil du stille flere spørgsmål?”]

Undersøgelsen består af en række standardiserede spørgsmål, men har du andre spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så har du friheden til at tilkøbe ekstra spørgsmål, og dermed skræddersy analysen efter dine behov.


PRIS

6-10 ekstra spørgsmål
Normalpris: 12.999 kr.

1-5 ekstra spørgsmål
Normalpris: 6.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

[/toggle]
[toggle title=”Telefoninterview: Vil du have flere svar? Ring til respondenterne!”]

Vi sender spørgeskemaet ud via e-mail. Men ønsker du svarene indhentet via telefon – med de fordele det giver – så har du muligheden for at tilkøbe dig enten telefoninterview eller telefoniske invitationer hos DEF.

[/toggle]
[toggle title=”Executive Summary: Skal du bruge hurtig formidling til centrale stakeholders?”]

Skal du afrapportere til centrale stakeholders som f.eks. den kommunale ledelse, en bestyrelse eller en generalforsamling? Du har muligheden for et Executive Summary, som giver din omverden et hurtigt og fyldestgørende overblik over din undersøgelses resultater.


PRIS
Normalpris = 4.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

[/toggle]
[toggle title=”Præsentation: Ønsker du analysen præsenteret af DEF?”]

Har du brug for at få resultaterne præsenteret til forskellige vigtige grupper i din organisation, så stiller vi gerne vores uvildige konsulent til rådighed for endnu en gennemgang. DEF’s konsulent besvarer alle de tekniske spørgsmål og perspektiverer resultaterne.


PRIS
Normalpris = 6.999 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

Udover den faste pris vil der blive lagt eventuelle kørselsomkostninger og broafgifter oveni prisen.

[/toggle]
[/accordion]

PRIS

 • Normalpris:
  fra 21.900 kr.
  Prisen er uden moms.

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 
 

X