SKRÆDDERSYET ANALYSE

Har du behov for en helt bestemt analyse?

Så få en analyse skræddersyet efter dine behov og få lige præcis den viden, du søger.

DEF giver dig naturligvis sparring om spørgsmålenes formulering. Vi står desuden for alt det praktiske omkring undersøgelsen, som f.eks. udsendelse af spørgeskemaer – og så foretager vi selvfølgelig databehandlingen, som resulterer i en rapport sendt direkte til din indbakke.

Vi laver skræddersyede effektevalueringer, tilfredshedsundersøgelser, kendskabsanalyser og meget mere.

Der er næsten ingen grænser for, hvilken analyse vi kan udarbejde sammen med dig. Se analyseeksempler herunder:

 • Arbejdskraftanalyser

  Hvor mange har søgt ny arbejdskraft inden for det seneste år? Hvem har haft problemer med rekruttering og hvad er konsekvenserne for virksomhederne ved mangel på kvalificeret arbejdskraft. Disse spørgsmål – blandt andre – har vi i flere projekter afklaret for vores kunder.

 • Kvalitative interview

  Har din organisation brug for at få uddybende svar fra særlige respondentgrupper? Vi tager gerne dybdegående interview med fokusgrupper eller individer, der har en speciel interesse for jeres organisation.

 • Innovationsanalyse

  Hvilken type innovation bedriver virksomhederne, hvor mange er innovative og hvem er det. Disse – og flere – spørgsmål har vi besvaret for en række kunder.

 • Effektanalyse

  Har du en resultatkontrakt med kommunen eller ønsker du at dokumentere din organisations effekter? Vi har lavet effektevalueringer sammen med flere af vores kunder. Evalueringer der sætter dig i stand til at sikre målopfyldelse i din organisation.

 • Iværksætteranalyse

  Hvor højt er ambitionsniveauet hos jeres lokale iværksættere? Kender de jeres iværksætterydelser og er de interesserede i dem? Har de interesse i inkubationsmiljøer? Hvordan kan I styrke deres vækstpotentiale mest effektivt?

 • Tilfredshedsanalyser

  Vi har lavet skræddersyede tilfredshedsanalyser sammen med flere af vores kunder. Kortlæg de faktorer der bidrager til virksomhedernes tilfredshed med jeres organisation – og optimér værdien af jeres leverancer.

TILKØB


Vil du have flere svar? Ring til respondenterne!

Vi sender spørgeskemaet ud via e-mail. Men ønsker du svarene indhentet via telefon – med de fordele det giver – så har du muligheden for at tilkøbe dig enten telefon interview eller telefoniske invitationer hos DEF.


Skal du bruge hurtig formidling til centrale stakeholders?

Skal du afrapportere til centrale stakeholders som f.eks. den kommunale ledelse, en bestyrelse eller en generalforsamling? Du har muligheden for et Executive Summary, som giver din omverden et hurtigt og fyldestgørende overblik over din undersøgelses resultater.


PRIS
Normalpris = 4.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Ønsker du analysen præsenteret af DEF?

Har du brug for at få resultaterne præsenteret til vigtige grupper i din organisation, så stiller vi gerne vores uvildige konsulent til rådighed for endnu en gennemgang. DEFs konsulent besvarer alle de tekniske spørgsmål og perspektiverer resultaterne.


PRIS
Normalpris = 6.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

Udover den faste pris vil der blive lagt eventuelle kørselsomkostninger og broafgifter oveni prisen

 


PRIS

 • Ring på: 62 22 75 50
  Prisen er uden moms

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 
Holstebro-Kommune-cropped
ErhvervSilkeborg
BusinessHorsens
nordfyn-farve-trans
 
bk-logo
holbaek-erhverv-logo
Thy Erhvervsforum
slagelse-kommune-logo