KONJUNKTURANALYSE

Ønsker du et overblik over den aktuelle konjunkturmæssige “temperatur” blandt det lokale erhvervsliv?

Konjunkturanalysen sikrer dig solid indsigt i virksomhedernes subjektive vurdering af deres nuværende tilstand og deres fremtidsudsigter.

Analysen giver dig overblik over generelle lokale driftsøkonomiske trends, men også detaljeret indsigt i konjunktursituationen for centrale virksomhedssegmenter. Resultaterne er indekserede, så du har mulighed for at følge udviklingen over tid.

Du får desuden indsigt i specifikke temaer, som eksempelvis omfanget af outsourcing blandt virksomhederne og de fremtidige tendenser for området.

“DEF har undersøgt konjunktursituationen blandt vores medlemmer, og vi har brugt resultaterne aktivt på vores generalforsamling. Analysen sætter os i stand til vurdere status hos virksomhederne, men også kigge i krystalkuglen og se fremtidige tendenser.”

Torben Vilsgaard
Torben VilsgaardDirektør, erhvervSilkeborg (2015)

“Analysen sætter hvert år virksomhedernes situation på dagsordenen hos den lokale presse, befolkning og beslutningstagere. Temperaturmålingen har givet os tal på de positive tendenser, der er blandt det lokale erhvervsliv og udbredt optimismen til hele lokalsamfundet.”

Kenneth Mikkelsen
Kenneth MikkelsenErhvervsdirektør, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande (2015)
 • Spirende krisetegn eller sprudlende optimisme?

  Du får en dyb indsigt i den lokale konjunktursituation og mulighed for at se fremtidige trends hos det lokale erhvervsliv.

 • Få overblik og handlerum

  Viden er en central forudsætning for handling. Dokumentér virksomhedernes konjunktursituation og vær på forkant med tendenserne.

 • Bliv lokal videnressource

  Med analysens resultater i hånden har du en interessant historie som pressen, bestyrelsen eller generalforsamlingen vil finde relevant og vedkommende.

TILKØB


Vil du stille flere spørgsmål?

Undersøgelsen består af en række standardiserede spørgsmål, men har du andre spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så har du friheden til at tilkøbe ekstra spørgsmål, og dermed skræddersy analysen efter dine behov.


PRIS

6-10 ekstra spørgsmål
Normalpris: 12.998 kr.

1-5 ekstra spørgsmål
Normalpris: 6.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Vil du have flere svar? Ring til respondenterne!

Vi sender spørgeskemaet ud via e-mail. Men ønsker du svarene indhentet via telefon – med de fordele det giver – så har du muligheden for at tilkøbe dig enten telefoninterview eller telefoniske invitationer hos DEF.


Skal du bruge hurtig formidling til centrale stakeholders?

Skal du afrapportere til centrale stakeholders som f.eks. den kommunale ledelse, en bestyrelse eller en generalforsamling? Du har muligheden for et Executive Summary, som giver din omverden et hurtigt og fyldestgørende overblik over din undersøgelses resultater.


PRIS
Normalpris = 4.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Ønsker du analysen præsenteret af DEF?

Har du brug for at få resultaterne præsenteret til forskellige vigtige grupper i din organisation, så stiller vi gerne vores uvildige konsulent til rådighed for endnu en gennemgang. DEF’s konsulent besvarer alle de tekniske spørgsmål og perspektiverer resultaterne.


PRIS
Normalpris = 6.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

Udover den faste pris vil der blive lagt eventuelle kørselsomkostninger og broafgifter oveni prisen.


PRIS

 • Normalpris:
  fra 19.900 kr.
  Prisen er uden moms.

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 
Holstebro-Kommune-cropped
ErhvervSilkeborg
BusinessHorsens
nordfyn-farve-trans
 
bk-logo
holbaek-erhverv-logo
Thy Erhvervsforum
slagelse-kommune-logo