KOMMUNAL SERVICEKULTURANALYSE 360 ⁰

Ønsker du at foretage en evaluering af tilfredsheden blandt de virksomheder, der har haft en sag hos din kommune?

DEF’s kommunale servicekulturanalyse 360 ⁰ giver dig svar på, hvorvidt virksomhederne er tilfredse med den overordnede virksomhedsrettede service i kommunen og stiller desuden skarpt på syv centrale serviceområder: Information, engagement, medarbejdernes tilgængelighed, retssikkerhed, kompetenceniveau, betjening og effektivitet.

Analysen er lavet i tæt samarbejde med en række af DEF’s kommunale medlemmer og er inspireret af den svenske evalueringsmodel Nöjd Kund Index, som foretages af Stockholm Business Region.

Analyseresultaterne er operationelle og anviser kommunale udfordringer og styrkepositioner samt anbefalinger til prioritering af fokusområder i kommunens service over for virksomhederne. Målet er at give din kommune et solidt ledelsesmæssigt værktøj, anvisninger til forbedring af den virksomhedsrettede service og nedbrydning af administrative barrierer for erhvervslivet i kommunen.

 • Kend virksomhedernes behov

  Du får indsigt i virksomhedernes syn på den kommunale service. Det giver dig de redskaber, der skal til for at forbedre servicen og dermed sikre smidige rammer for erhvervslivet.

 • Dokumenter din kommunes resultater

  Med en analyse af den kommunale servicekultur har du et validt evalueringsredskab, der på de mest centrale områder dokumenterer din organisations resultater overfor kommunalbestyrelse, ledelse eller andre centrale aktører.

 • Få et stærkt ledelsesværktøj

  Med analysens resultater i hånden, har du et operationelt ledelsesværktøj, der skaber overblik over lokale virksomheders behov og anviser en prioriteret liste over mulige indsatsområder.

TILKØB


Vil du stille flere spørgsmål?

Undersøgelsen består af en række standardiserede spørgsmål, men har du andre spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så har du friheden til at tilkøbe ekstra spørgsmål, og dermed skræddersy analysen efter dine behov.


PRIS

6-10 ekstra spørgsmål
Normalpris: 12.998 kr.

1-5 ekstra spørgsmål
Normalpris: 6.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Vil du have flere svar? Ring til respondenterne!

Vi sender spørgeskemaet ud via e-mail. Men ønsker du svarene indhentet via telefon – med de fordele det giver – så har du muligheden for at tilkøbe dig enten telefoninterview eller telefoniske invitationer hos DEF.


Skal du bruge hurtig formidling til centrale stakeholders?

Skal du afrapportere til centrale stakeholders som f.eks. den kommunale ledelse, en bestyrelse eller en generalforsamling? Du har muligheden for et Executive Summary, som giver din omverden et hurtigt og fyldestgørende overblik over din undersøgelses resultater.


PRIS
Normalpris = 4.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms


Ønsker du analysen præsenteret af DEF?

Har du brug for at få resultaterne præsenteret til forskellige vigtige grupper i din organisation, så stiller vi gerne vores uvildige konsulent til rådighed for endnu en gennemgang. DEF’s konsulent besvarer alle de tekniske spørgsmål og perspektiverer resultaterne.


PRIS
Normalpris = 6.998 kr.

Husk at medlemmer får rabat på 50 pct.

Priserne er uden moms

Udover den faste pris vil der blive lagt eventuelle kørselsomkostninger og broafgifter oveni prisen.


PRIS

 • Normalpris:
  fra 29.998 kr.
  Prisen er uden moms.

Som medlem af DEF
får du rabat på analyserne.

ET UDSNIT AF VORES KUNDER

 
Holstebro-Kommune-cropped
ErhvervSilkeborg
BusinessHorsens
nordfyn-farve-trans
 
bk-logo
holbaek-erhverv-logo
odense-kommune-logo-tb
slagelse-kommune-logo