DEF Årsmøde

TILBAGEBLIK:

Årsmødet 2017 satte fokus på erhvervsfremmesystemets ’agilitet’.

Fokus på agilitet
Agilitet skal forstås både som: en imødekommende tilpasningsparathed, der opstår ved en langvarig indsigtsfuld relation med virksomhederne – og en grundlæggende opmærksomhed overfor de forandringer, der sker i virksomhedernes omgivelser (teknologisk innovation, nye trends mv.).
Agiliteten er en forudsætning for, at erhvervsfremmesystemet – også i fremtiden – kan være på forkant, og dermed relevant for virksomhederne. Uden den sakker aktørerne bagud videnmæssigt – og mister således evnen til at vejlede og inspirere virksomhederne meningsfuldt.

Rustet til fremtiden?
Med 18.200 årlige unikke virksomhedskontakter har DEF medlemmerne særlige forudsætninger for at levere en afstemt og efterspørgselsdrevet erhvervsservice. Men på årsmødet retter vi et kritisk blik indad og spørger, om vi har de fornødne redskaber og den påkrævede selvindsigt til at forblive agile og dermed fortsat relevante for vores vejledte virksomheder?

I forbindelse med Årsmødet samles foreningens højeste politiske myndighed, generalforsamlingen, og definerer DEF’s interne og eksterne udvikling og målsætninger.

Årsmødet 2017 gennemføres 26. – 27. oktober på Comwell Conference Center i København.

Praktiske oplysninger:

Programmet:
Adresse:

Konferencen afholdes på:

Comwell Conference Center
Center Blvd. 5
2300 København S

Bindende tilmelding til Årsmødet


Valg af deltagelse (priser ex moms)
Har du brug for hjælp til denne formular?